Het wordt blauw komende lente en zomer

Modeliefhebbers, wat doen jullie hier nog? In Milaan gebeurt het. Daar presenteert de crème de la crème van de Italiaanse modewereld de nieuwste lente- en zomermode. Met namen als Prada, Versace, Dolce & Gabbana en Giorgio Armani. Milaan is nog tot en met woensdag het walhalla voor modefans.

Alvast één modetip voor dit jaar: ga voor blauw. Tenminste, als je de laatste mode van Giorgio Armani wil volgen. De catwalkdames hierboven lopen met de laatste creaties en die zijn allemaal blauw van kleur.

Prada gaat op de Latijns-Amerikaanse tour. Dames op de catwalk dragen creaties met prints van apen, bloemen en de kleuren oranje en groen. Maar toch ook weer blauw.

Mocht je er niet bij zijn geweest, niet getreurd. Modefanaten kunnen online meegenieten. Van de show van Dolce & Gabbana staat een videocompilatie online. Ook de kledingmerken Prada en Versace maakten een filmpje.

Bekijk de filmpjes via nrcnext.nl