Ajax vanavond tegen AC Milan

Ajax speelt vanavond de tweede wedstrijd in de groepsfase van de Champions League, tegen AC Milan. De Italiaanse ploeg beschikt over aanvallers Zlatan Ibrahimovic, Ronaldinho en Robinho. „Ibrahimovic is de beste spits van de wereld”, stelde Ajax-trainer Martin Jol. „Robinho is onvoorspelbaar en we weten allemaal wat er gebeurt als Ronaldinho het op de heupen krijgt. AC Milan en Real Madrid zijn van hetzelfde niveau. We kunnen dus aan de bak.” Luis Suarez en Jan Vertonghen debuteren in de Champions League. Ze waren geschorst voor het duel met Real (2-0 nederlaag).

Programma Champions League vandaag:

Groep E

AS Roma - CFR Cluj

FC Basel - Bayern München

Groep F

Spartak Moskou - MSK Zilina

Chelsea - Olympique Marseille

Groep G

Ajax - AC Milan

AJ Auxerre - Real Madrid

Groep H

Partizan Belgrado - Arsenal

Sport. Braga - Shakhtar Donetsk

Het duel Ajax - AC Milan is live te zien op Ned. 3 vanaf 20.15 uur (aftrap 20.45 uur)