Opinie

    • Ik

Marathon

Na honderd dagen voorbereiding (met de hardloopkalender van Rob Veer) sta ik eindelijk aan de start van de echte marathon in Berlijn: 42,195 kilometer langs alle historische gebouwen. Ik ga proberen een tijd neer te zetten tussen de 3 en 4,5 uur. Ik start in het laatste vak. Al gauw merk ik dat het moeilijk

Na honderd dagen voorbereiding (met de hardloopkalender van Rob Veer) sta ik eindelijk aan de start van de echte marathon in Berlijn: 42,195 kilometer langs alle historische gebouwen. Ik ga proberen een tijd neer te zetten tussen de 3 en 4,5 uur. Ik start in het laatste vak. Al gauw merk ik dat het moeilijk lopen is met alleen maar mensen voor je. Ik spring op de stoeprand, op gras. Entschuldigung. Als ik 26 seconden te laat binnenkom om me te mogen inschrijven voor de marathon van Boston, heb ik nog niets van Berlijn gezien. Ik ben 3 uur 31 minuten en 25 seconden bezig geweest met mensen passeren.

Bas Grevelink

    • Ik