Opinie

    • Ik

Andere kant

Een vriendin is zwanger. Haar man is veel op reis, en heeft veel van de zwangerschap gemist. Hij is net op tijd terug als de weeën kunnen beginnen. De aanstaande moeder ligt thuis op een verhoogd bed ontspannen een blaadje te lezen. Aanstaande papa is onrustig, en oogt niet ontspannen. Als de weeën echt beginnen

Een vriendin is zwanger. Haar man is veel op reis, en heeft veel van de zwangerschap gemist. Hij is net op tijd terug als de weeën kunnen beginnen. De aanstaande moeder ligt thuis op een verhoogd bed ontspannen een blaadje te lezen. Aanstaande papa is onrustig, en oogt niet ontspannen. Als de weeën echt beginnen loopt hij ijsberend en licht zwetend door de kamer.

Als hij al een tijd achter het hoofdeind staat te dralen, en het kind geboren dreigt te worden zegt de verloskundige rustig: „Wilt u niet aan de geboortekant komen staan?”

Koen Perik

    • Ik