En naast deze nog zeven slachtoffers

Jalpaiguri. Een goederentrein heeft gisternacht in de Indiase deelstaat West-Bengalen ter hoogte van het Jalpaigur-district acht olifanten aangereden. Zeven van hen zijn daarbij omgekomen. De kudde probeerde over te steken toen twee babyolifantjes vast kwamen te zitten op het spoor. Op het moment dat de kudde de olifantjes probeerde te bevrijden, werden de dieren geraakt door de trein. De enige overlevende onder de olifanten is zwaargewond. Foto AFP Indian forestry officials and villagers crowd around the carcass of an elephant, one of seven killed by a goods train over a railroad track, at Moraghat Tea Garden near Binnaguri in Jalpaiguri district of India's West Bengal state on September 23, 2010. Seven elephants were killed and one injured when a speeding goods train hit the animals overnight September 22. The elephants were hit when they were trying to help two baby elephants that were trapped on the tracks, a forestry official said in a report. AFP PHOTO/STR AFP