Overige films

No Reservations (Scott Hicks, 2007, VS). Amerikaanse remake van de Duitse eetfilm Bella Martha uit 2001. Zelfs Paolo Contes lied Via con me klinkt op exact hetzelfde moment op de soundtrack als in het even behaagzieke origineel. Met Catherine Zeta-Jones als de chef kok wier dwangneuroses afnemen als ze de zorg voor haar nichtje op zich neemt en tegenpool Aaron Eckhart leert kennen. Net 5, 20.30-22.35u.

Le professionel (Georges Lautner, 1981, Frankrijk). Harde avonturenfilm. Franse huurling Jean-Paul Belmondo dient Afrikaanse president te liquideren. Racistische en seksistische ondertonen gingen de voor dit type film aanvaardbare dosis ver te boven. TV5, 21.00-22.45u.

New Police Story. (Benny Chan, 2004, Hongkong). Politieman Wing (Jackie Chan) raakt verzeild in een dodelijk spel met een groepje jongeren dat politiemensen haat en heel goed kan skaten, kickboksen en computeren. Mateloos, maar bepaald niet geweldloos. RTL7, 20.30-23.00u.

Thunderbolt. (Gordon Chan, 1995, Hongkong). Jackie Chan pakt als automonteur illegale autoracers aan die zijn zuster hebben ontvoerd. Vechtvehikel voor Chan uit de tijd dat hij nog niet in de Verenigde Staten was doorgebroken. RTL 23.00-1.15u.

    • Overige Films