Correcties & aanvullingen

Vaginale gel

Het bericht Vaginale gel werkt toch niet tegen aidsbesmetting (21 september, pagina 8) eindigt met: „in vervolgonderzoeken met dat middel zijn dus geen duidelijke resultaten vastgesteld”. Die vervolgonderzoeken gebeuren echter met een ander virusdodend middel dan waarover deze week teleurstellende resultaten werden gerapporteerd. Die onderzoeken zijn bovendien nog niet afgerond. Het werkzame middel wordt vooral in de vorm van een preventieve pil onderzocht en niet als vaginale gel.

Petities.nl

De berichten over steun voor de actie van de kunstbonden tegen de dreigende bezuinigingen stelden dat de site petities.nl de toeloop niet aankon (20 september, pagina 1 en 8). Volgens de webmaster van de site was petities.nl onbereikbaar door een stroomstoring dit weekend en maandagochtend.