6 redenen om tv te kijken

1 Afzien

Expeditie Robinson

RTL 5, 20.30-21.35u.

De eilanden worden opnieuw ingedeeld en Sergio en Maxim zijn vanaf nu hun immuniteit kwijt. Het gespaarde voedsel van Dennis zorgt voor blijdschap in kamp Noord. Presentatie: Eddie Zoëy, Evi Hanssen.

2 Heel mooi

Het mooiste meisje van de klas

Ned. 1, 21.25-22.10u.

Gudrun groeit op in het Noord-Hollandse Wieringerwerf en is daar met haar exotische uiterlijk een opvallende verschijning. Niemand kan vermoeden dat dit lieftallige meisje op latere leeftijd op zijn zachtst gezegd gewaagde keuzes zal maken wat betreft haar loopbaan. Jaap Jongbloed bezoekt haar huis op het Griekse eiland Rhodos.

3 Geschiedenis

Andere tijden

Ned. 2, 21.25-22.00u.

Afl.: Partij of Principes. Dissidenten in de CDA-fractie bemoeilijken momenteel een samenwerking over rechts. Dat hebben we eerder gezien, namelijk in 1977. Premier Van Agt en vice-premier Wiegel beamen in Andere Tijden dat hun kabinet, dat in 1977 aantrad, weinig heeft opgeleverd.

4 Lachen

Oh Oh Cherso

RTL 5, 21.35-22.05u.

Welke hilarische maar nauwelijks verstaanbare oneliners komen deze keer voorbij?

5 Docu

Holland Doc: Dik

Ned. 2, 22.55-00.00u.

Dylan en Frederieke zijn vijftien en veel te zwaar. Net als veel andere zware kinderen worden ze gepest op school en ook thuis loopt het niet zo lekker. Minder eten en meer bewegen is makkelijker gezegd dan gedaan als je verdrietig bent en je je schaamt voor je lichaam.

6 Film

Wilde Mossels

Ned. 3, 23.25-01.30u.

Eigenwijs regiedebuut van acteur-muzikant De Bruyn over lamlendigheid en de veilige beschutting der verveling op Schouwen-Duiveland. Fedja van Huêt worstelt als een Zeeuwse Hamlet met de geest van zijn overleden vader, de bezitterige liefde van zijn verre van onbaatzuchtige moeder (Will van Kralingen) en de keuze tussen Zijn en Niet Zijn. (Erik de Bruyn, 2000).