Film van de dag

Girl In The Park, The (2007) Pers: Sigourney Weaver Dir: David Auburn Ref: GIR121AK Photo Credit: [ Rgm Entertainment / The Kobal Collection ] Editorial use only related to cinema, television and personalities. Not for cover use, advertising or fictional works without specific prior agreement The Picture Desk

The Girl in the Park. Radeloze paniek. Dat is wat nachtclubzangeres Julia (Sigourney Weaver) voelt als ze haar 3-jarige dochter Maggie eventjes uit het oog verliest terwijl ze in de speeltuin zijn en Maggie daarna verdwenen blijkt. The Girl in the Park begint met deze spannende scène die iedere ouder een stomp in de maag zal geven. Zestien jaar later komt de nog steeds hevig getraumatiseerde Julia de tiener Louise (Kate Bosworth) tegen en raakt ze ervan overtuigd dat zij haar verdwenen dochter is. Een ziekelijke obsessie met Louise is het resultaat. (David Auburn, 2007, VS), BBC 1, 0.05-1.50u.

André Waardenburg

    • André Waardenburg