Film van de dag

WILL SMITH stars as Robert Neville in Warner Bros. PicturesÕ and Village Roadshow PicturesÕ sci-fi action adventure ÒI Am Legend,Ó distributed by Warner Bros. Pictures. PHOTOGRAPHS TO BE USED SOLELY FOR ADVERTISING, PROMOTION, PUBLICITY OR REVIEWS OF THIS SPECIFIC MOTION PICTURE AND TO REMAIN THE PROPERTY OF THE STUDIO. NOT FOR SALE OR REDISTRIBUTION

I Am Legend. Robert Neville (Will Smith) is de laatste mens op het eiland Manhattan, nadat de wereldwijde uitbraak van een virus in rap tempo een einde heeft gemaakt aan al het menselijk lijden, maar ook aan het streven, de dromen en verlangens van de mens. I Am Legend weet op een intelligente en bloedstollende manier de eenzame zoektocht van de archetypische lone rider uit de Amerikaanse filmmythologie te verbeelden. De special effects onderstrepen de existentiële zoektocht van Robert Neville. Naar een boek van Richard Matheson, dat in 1971 werd verfilmd als The Omega Man.(Francis Lawrence, 2007, VS), Veronica, 20.30-22.20u.

    • Film van de Dag