Parlementair jaar sportief geopend

Den Haag, 16 sept. Het parlementaire jaar is gisteren op sportieve wijze geopend in Den Haag. Een team van Tweede Kamerleden speelde hockey en voetbal tegen een team van allochtone vrouwen van een sportschool in Den Haag. Demissionair minister Rouvoet kon niet meespelen vanwege een blessure en keek als coach, voorzien van twee krukken, toe vanaf de zijlijn. De politici wonnen de wedstrijd op het complex van hockeyclub HDM. Na afloop was er een debat over het stimuleren van sportbeoefening in achterstandswijken. Foto WFA/Bart Maat WFA39T:SPORTIEVE OPENING PARLEMENTAIR JAAR:DEN HAAG;15SEP2010-Demissionair minister Rouvoet kijkt als coach vanaf de zijlijn toe naar de prestaties van zijn team. Zelf voetbalde hij niet mee vanwege een blessure. Vandaag vond de sportieve opening plaats van het parlementair jaar bij hockeyclub HDM in Den Haag. Een team van o.a. leden van de Tweede Kamer nam het op tegen een team van sportieve dames. WFA/bm/str.Bart Maat WFA BART MAAT