Film van de dag

Reese Witherspoon als succesvol modeontwerpster in de romantische komedie Sweet Home Alabama. Sweet Home Alabama (2002) Pers: Reese Witherspoon Dir: Andy Tennant Ref: SWE058AN Photo Credit: [ Touchstone / The Kobal Collection ] Editorial use only related to cinema, television and personalities. Not for cover use, advertising or fictional works without specific prior agreement The Picture Desk

Sweet Home Alabama. Onschuldige formulekomedie met Reese Witherspoon als succesvol modeontwerpster in New York die een huwelijksaanzoek krijgt van de burgemeesterszoon. Dan keert ze terug naar haar geboortedorp in Alabama om haar vroegere echtgenoot (Josh Lucas) de echtscheidingspapieren te laten tekenen. Want dat was er al die tijd nog niet van gekomen. Eenmaal terug in het gehucht Pigeon Creek begint de twijfel toe te slaan. De film speelt een beetje met de regels van de romantische komedie en draait alles om: de stad is slecht, leve het platteland!(Andy Tennant, 2002, VS), Net5, 20.30-22.35u.André Waardenburg

    • André Waardenburg