5 redenen om tv te kijken

1 Voedsel

Keuringsdienst van Waarde

Ned. 3, 20.25-20.55u.

Sterrenvlees eet je natuurlijk bij een sterrenrestaurant. Maar de grootgrutter komt ook met sterrenvlees in de schappen. Hoe meer sterren, legt het etiket uit, hoe beter het leven van het varken is geweest. Maar wat is het verschil tussen een één-, twee- en driesterrenvarken? En wat is de status van het varken zonder ster?

2 BN’ers

Expeditie Robinson

RTL 5, 20.30-21.35u.

Lange Frans werd vorige week weggestemd, maar nu is het John die Maxims leiderschap bekritiseert. Kim, Nienke, Saar en Regina balen van de Vlaamse mannen die weinig uitvoeren. Bovendien zien de mannen één van de sterke Nederlandse vrouwen het liefst vertrekken om elkaar zo te sparen.

3 Knap

Het mooiste meisje van de klas

Ned. 1, 21.25-22.10u.

Vanavond begint een nieuwe reeks. Acht afleveringen vol nostalgie, schoonheid en de betekenis daarvan, maar vooral veel herkenbaar drama. Afl. 1: Barbara, een 36-jarig Nederlands topmodel.

4 Geschiedenis

Andere Tijden: Oorlog in Blik

Ned. 2, 21.30-22.00u.

Andere Tijden begint het seizoen met een uitzending rond opmerkelijke films uit de oorlog. De films zijn door beeldresearcher Gerard Nijssen gevonden bij particulieren in het kader van het project Erfgoed van de Oorlog van het Ministerie van VWS.

5 Vakantie

Oh Oh Cherso

RTL 5, 21.35-22.05u.

Heerlijk vermaak met acht Hagenezen op het Griekse Chersonissos.