Overige films

Cast Away (Robert Zemeckis, 2000, VS). Moderne variant op Robinson Crusoë. Tom Hanks spoelt aan op een onbewoond eiland en moet daar zien te overleven. Het uitgebeende en doeltreffende scenario biedt Hanks als voornaamste tegenspeler een volleybal. Ondanks alle tegenslagen blijft de film optimistisch van toon. SBS6, 20.30-23.25u.

Hard Candy (David Slade, 2005, VS). Een pedofiele fotograaf maakt via internet een afspraakje met de 14-jarige, vroegrijpe Hayley (Ellen ‘Juno’ Page). Eenmaal bij hem thuis verdooft ze hem en dan zijn de rollen omgedraaid. Dat is de gimmick van het scenario, wat de vraag opwerpt of de film niet even ranzig is als de bedoelingen van de man in kwestie. RTL8, 20.30-22.30u.

Because I Said So (Michael Lehmann, 2007, VS). Middelmatige komedie. Neurotische, bemoeizuchtige moeder (Diane Keaton) zoekt via internet een date voor haar jongste dochter (Mandy Moore). Net5, 20.30-22.30u.

Get over It (Tommy O’Haver, 2001, VS). Puntige highschool-film. Ben Foster rouwt om zijn weggelopen liefde en doet ten einde raad mee aan een Shakespeariaanse backstagemusical op school. Kirsten Dunst is zijn potentiële nieuwe liefde. Met Martin Short. RTL5, 22.30-0.10u.

    • Overige Films