correcties & aanvullingen

Antilliaanse rapper

Op de cover van gisteren, met de kop Er is nu wel genoeg geschoten, stond deze foto van de Antilliaanse rapper Pharao, afkomstig uit het filmpje Stop the Violence, waarin Antillianen zich uitspreken tegen geweld. Hoewel de herkomst van de foto op de cover vermeld stond, liet Pharao de redactie gisteren weten dat hij zich toch in verband gebracht voelt met schietpartijen of andere vormen van geweld. Hij wil benadrukken dat dit absoluut niet het geval is. „Dit gaat in tegen alles waar ik voor sta, als persoon en als artiest.”

Lees meer over Pharao op son-of-ra.nl

Champions League

In de graphic over de verdeling van de prijzenpot van de Champions League van vorig seizoen (dinsdag 14 september, pagina 14), stond Standard Luik ingedeeld bij de laatste 16. Dit klopt niet, de Belgische ploeg werd in de groepsfase uitgeschakeld.