Inheemse dans op het Haagse Plein

Den Haag, 14 sept. Een groep Molukkers houdt een traditionele dans op het Plein in Den Haag. Het Nederlands Samenwerkingsverband voor Inheemse Volken vroeg gisteren aandacht voor de rechten van inheemse volken. Het was precies drie jaar geleden dat de VN-verklaring voor de Rechten van Inheemse Volken werd aangenomen. De situatie is er sindsdien niet of nauwelijks op vooruitgegaan, vindt het samenwerkingsverband. Kamerleden Harry van Bommel (SP) en Arjan El Fassed (GroenLinks) waren aanwezig en namen de schriftelijke oproep in ontvangst. Foto Maarten Hartman Nederland, Den haag, 13-09-2010. Foto Maarten Hartman. Plein. Uit het persbericht:Drumceremonie met een boodschap. Inheemse volken laten zich horen. Op 13 november 2007 werd de Verklaring van de Rechten van Inheemse Volken aangenomen. Oproep aan alle staten om de Verklaring te respecteren en na te leven. www.digitalsmokesignal.org en www.nusaalifuru.org
Den Haag, 14 sept. Een groep Molukkers houdt een traditionele dans op het Plein in Den Haag. Het Nederlands Samenwerkingsverband voor Inheemse Volken vroeg gisteren aandacht voor de rechten van inheemse volken. Het was precies drie jaar geleden dat de VN-verklaring voor de Rechten van Inheemse Volken werd aangenomen. De situatie is er sindsdien niet of nauwelijks op vooruitgegaan, vindt het samenwerkingsverband. Kamerleden Harry van Bommel (SP) en Arjan El Fassed (GroenLinks) waren aanwezig en namen de schriftelijke oproep in ontvangst. Foto Maarten Hartman Nederland, Den haag, 13-09-2010. Foto Maarten Hartman. Plein. Uit het persbericht:Drumceremonie met een boodschap. Inheemse volken laten zich horen. Op 13 november 2007 werd de Verklaring van de Rechten van Inheemse Volken aangenomen. Oproep aan alle staten om de Verklaring te respecteren en na te leven. www.digitalsmokesignal.org en www.nusaalifuru.org