Volgende week in NRC Handelsblad

Maandag

Anton Corbijn (55), de domineeszoon met een onwaarschijnlijke carrière in de popfotografie, heeft met The American nu ook succes op het witte doek. Profiel op de binnenlandpagina. Bij Sport een portret van volleybalinternational Robert Horstink, die zichzelf buitenspel zette.

Dinsdag

De hotels in Nederland komen langzaam uit de crisis, maar de sector wacht een consolidatieslag. Reportage op de economiepagina. Op de wetenschapspagina: promotieonderzoek naar jicht, dat resulteerde in een betere medicatie.

Woensdag

Op de filmpagina: interview met reisschrijver Redmond O’Hanlon over de film Darwins verstekeling, naar de televisieserie Beagle in het kielzog van Darwin, een reis die O’Hanlon meemaakte.

Donderdag

Bij Economie: reportage over de moeizame totstandkoming van een keurmerk om foute en valse woningtaxaties te voorkomen.

Vrijdag

Hoe kunstenaarsateliers veranderen van zolderkamers in kunstfabrieken. Reportage in het Cultureel Supplement naar aanleiding van een tentoonstelling in Teylers. In Boeken twee van de belangrijkste titels van het literaire seizoen: hoe goed zijn de nieuwe romans van Adriaan van Dis en Jan Siebelink?

Zaterdag

NRC Weekblad: Hoe een trappomp de armoede verdreef uit Dickisoni. NRC keerde terug naar het Afrikaanse dorp.