Vragen over de Android app

Opnieuw op dit blog een kort berichtje naar aanleiding van reacties van lezers. Het gaat dan om lezers die moeite hebben om de Android app succesvol te installeren. Problemen met het vastlopen van de telefoon Bij sommige gebruikers loopt de telefoon vast bij het gebruik van de applicatie. Dit heeft, blijkt na onderzoek, te maken

Opnieuw op dit blog een kort berichtje naar aanleiding van reacties van lezers. Het gaat dan om lezers die moeite hebben om de Android app succesvol te installeren.

Problemen met het vastlopen van de telefoon
Bij sommige gebruikers loopt de telefoon vast bij het gebruik van de applicatie. Dit heeft, blijkt na onderzoek, te maken met het memory management van uw telefoon. We werken aan een nieuwe versie van de app waar we om dit zwakke punt heen proberen te gaan. We houden u via dit blog op de hoogte van het verschijnen van deze nieuwe versie.

Problemen met het vinden van de app in de marketplace

Verschillende Android gebruikers slagen er niet in om de NRC app te vinden in de marketplace die Google aanbiedt voor Android apps. Dit is een probleem wat Google al heeft erkend. Evengoed wordt het niet erg snel opgelost. Vervelend voor ons en voor onze lezers.

Aldus schreven we vanmorgen. Inmiddels hebben we met hulp van een oplettende lezer een tijdelijke oplossing gevonden voor dit probleem. Zo bewijst dit blog maar weer eens zijn waarde.

Wil iedereen die deze app nog steeds niet kan vinden contact met ons opnemen via ons feedbackformulier?

Volledigheidshalve: de Android app is voorlopig alleen bruikbaar voor abonnees van NRC, de nieuwe edities voor deze app kunnen nog niet los verkocht worden.

    • edwin