op nrcnext.nl

Interview met de invloedrijkste moslim van GB

Terwijl in New York commotie is om een moskee en in Nederland de partij die strijdt tegen de islamisering weer aan de onderhandeltafel wenst te zitten, publiceert The Independent een verfrissend interview met Timothy Winter a.k.a. Sheikh Abdul-Hakim Murad; de meest invloedrijke moslim van Groot-Brittannië. Een absolute aanrader, omdat hij op nuchtere wijze over moslims in het Westen spreekt en hard werkt aan de integratie van de moderne moslim. Bovendien vertelt Winter dat hij werd bekeerd toen hij voor het eerst iets zag wat iets anders dan zijn materiële interesse prikkelde. Locatie: een Frans naaktstrand.

Heftige beelden cruiseschip

Al veel besproken maar een aanrader; de uitgelekte beveiligingscamerabeelden van het Australische schip Pacific Sun dar in zwaar weer kwam.