5 redenen om tv te kijken

1 film

Legally blond

NET 5, 20.30-22.30u.

Het blondje heeft in deze succeskomedie behalve blond haar ook nog hersens en een hart van goud. Reese Witherspoon gaat, als een immer in roze gehulde underdog, aan Harvard rechten studeren. En ze overwint. (Robert Luketic, 2001).

2 Afzien

Expeditie Robinson

RTL 5, 20.30-21.35u.

In dit twaalfde seizoen gaan bekende Nederlanders en Vlamingen de strijd aan met elkaar én de elementen. Zal Lange Frans het gezag van kampleider Maxim Hartman accepteren? En hoe houdt Kim Feenstra het vol tussen de zandvlooien? Aflevering 1 trok 1,1 miljoen kijkers.

3 Model

College Tour

Ned. 3, 20.55-21.50u.

Twan Huys interviewt met studenten topmodel Doutzen Kroes. Eerder waren onder anderen Madeleine Albright, Johan Cruijff, John Malkovich en de dalai lama te gast.

4 docu

Holland doc: The Kids Grow Up

Ned. 2, 22.55-00.0 5u.

Filmmaker Doug Block filmde altijd zijn dochter Lucy. Van alle fragmenten maakte hij uiteindelijk een film, om de leegte op te vangen die ontstond nadat ze op kamers ging.

5 Hagenezen

Oh oh Cherso

RTL 5, 21.35-22.05u.

‘De subcultuur waar de jongeren uit Oh oh Cherso toe behoren heeft niet echt een naam, maar de kernwoorden zijn Zonnebank, Sportschool en Gewoon Helemaal Lekker Leip’, schreef Renske de Greef vorige week. Vanavond aflevering 2.