Opinie

    • Ik

Vakantie

Een van mijn Facebookvrienden kondigt spontaan een weekendje Reykjavik aan. Hij plaatst er een kaartje van IJsland bij en krijgt direct enthousiaste reacties van vrienden. In het weekend zien we op Facebook foto’s van het vliegtuig, uitzicht vanuit het hotel, een geiser en kroegfoto’s. Zelf had ik een saai weekend en dus genoeg tijd om

Een van mijn Facebookvrienden kondigt spontaan een weekendje Reykjavik aan. Hij plaatst er een kaartje van IJsland bij en krijgt direct enthousiaste reacties van vrienden. In het weekend zien we op Facebook foto’s van het vliegtuig, uitzicht vanuit het hotel, een geiser en kroegfoto’s. Zelf had ik een saai weekend en dus genoeg tijd om te denken dat die jongen echt weet te leven. Als ik hem na het weekend zie en mijn jaloezie beken, vertelt hij dat het zeker aan te raden is, goedkoop ook. Vooral omdat hij deze Facebookvakantie volledig verzon en thuis de gegoogelde foto’s had geplaatst.

Diana van Stijn

    • Ik