Pressreader direct

Sinds vorige week is NRC Handelsblad niet meer verkrijgbaar via PressReader Direct. Daar zijn veel vragen over gekomen. PressReader Direct is een service waarmee u een groot aantal internationale kranten kunt lezen via pressdisplay.com en iPhone en iPad apps. Een mooi product, maar toch is NRC hier mee opgehouden. Dat heeft er eenvoudigweg mee te

Sinds vorige week is NRC Handelsblad niet meer verkrijgbaar via PressReader Direct. Daar zijn veel vragen over gekomen.

PressReader Direct is een service waarmee u een groot aantal internationale kranten kunt lezen via pressdisplay.com en iPhone en iPad apps. Een mooi product, maar toch is NRC hier mee opgehouden. Dat heeft er eenvoudigweg mee te maken dat we voor het publiceren op dit platform bijna geen inkomsten terug krijgen. Ook in de digitale toekomst wil NRC kwaliteitsjournalistiek leveren die rust op de steun van betalende abonnees. Voor het snelle nieuws op de website blijven we ook gratis stukken weggeven, maar de complete krant blijft alleen toegankelijk voor onze eigen abonnees.

De PressReader biedt nu enkele functies die klanten hoog waarderen. We blijven onze eigen apps echter ook doorontwikkelen en daarbij kijken we ook naar goede voorbeelden van andere aanbieders.

Klanten die recent een abonnement op Press Reader Direct hebben genomen speciaal om zo NRC Handelsblad te kunnen lezen, kunnen zich hier aanmelden voor een extra lang gratis proefabonnement op NRC Digitaal.

    • edwin