Pakistan: 700.000 mensen vluchten

Sindh / Punjab. Op de grens van de Pakistaanse provincies Sindh en Punjab werden gisteren hulpgoederen uitgedeeld. Vanwege de dreigende overstromingen zijn zo'n 700.000 mensen uit Sindh op de vlucht geslagen. Meer dan 18 miljoen Pakistanen zijn slachtoffer van de watersnoodramp. Pakistan wordt sinds eind juli geteisterd door overstromingen, veroorzaakt door hevige moessonregens. Foto AFP Representatives from communites take delivery of aid provided by Oman and China, delivered by a United Arab Emirates Chinook helicopter at Rojan Airbase on the border of Punjab and Sindh provinces, Pakistan, on September 6, 2010. The UN has warned that the slow pace of aid pledges could impede relief operations and says Pakistan faces a triple threat to food supplies, with seeds, crops and incomes hit.AFP PHOTO/Carl de Souza AFP