In het CDA wordt tenminste gediscussieerd

Ondanks alle opiniepeilingen hebben CDA-prominenten het lef de fundamentele discussie over godsdienstvrijheid en democratie te voeren. Waar menig prominente oud-PvdA’er zich in programma’s als De wereld draait door of NOVA laat verleiden tot egotrippen, doemscenario’s, populisme en strategische analyses, voert men op dit moment binnen het CDA een discussie die ertoe doet. Vanuit trots op onze democratische verworvenheid met betrekking tot godsdienstvrijheid laten vooraanstaande CDA’ers zien hoe wij vorm willen geven aan een open Nederlandse samenleving. Er wordt duidelijk aangegeven wat wel of niet acceptabel is en waarbij toch ruimte wordt gemaakt voor andersdenkenden. Zodat het andere geloof, de islam, zich kan aanpassen aan een moderne democratische samenleving.

Raf Daenen

Fractievoorzitter PvdA Oirschot

    • Raf Daenen
    • Fractievoorzitter Pvda Oirschot