film zaterdag

You Can Count On Me Year: 2000 Director: Kenneth Lonnergan Mark Ruffalo Rory Culkin PHOTOS12

Pluk van de Petteflet (Ben Sombogaart & Pieter van Rijn, 2004, NL). Verfilming van tekst en tekeningen van een van de meest geliefde Nederlandse kinderboeken. Pluk en de andere menselijke personages worden gespeeld door mensen die uit de voeten kunnen met karikaturen. Met Janieck van de Polder, Suzanne Zuiderwijk, Arjan Ederveen, Erik van Muiswinkel. Ned.3, 15.30-16.55u.

Mr. & Mrs. Smith (Doug Liman, 2005, VS). Angelina Jolie en Brad Pitt spelen een echtpaar. Pas na een jaar ontdekken ze dat ze allebei huurmoordenaars zijn, als ze op pad worden gestuurd om dezelfde man te vermoorden. Je moet bereid zijn je aan de schoonheid van de sterren te vergapen, want Jolie en vooral Pitt doen geen enkele moeite om te acteren.RTL 4, 20.00-22.15u.