5 redenen om TV Lab te kijken

Op zoek naar zijn ideale partner Nederland, Den Haag, 13 juli 2010, Mark Rutte VVD fractievoorzitter op weg naar informatie onderhandelingen op het binnenhof De gesprekken gaan over paars-plus. de vorming van een paars-pluskabinet onderhandelen formatie Formatieonderhandelingen formatiegesprekken onderhandelaars fractievoorzitters gesprekken poging om tot een nieuw kabinet te komen regeerakkoord kabinetsformatie onderhandelingen onderhandelaars foto; Peter Hilz

1 TV Lab I

Out of the Blue

Ned.3, 20.05-20.25u.

TV Lab was vorig jaar voor het eerst te zien. Kijkers kregen de mogelijkheid als tv-recensent te reageren op vernieuwende, afwijkende en creatieve programma’s. Deze week is TV Lab terug, met om 20.05 uur Out of the Blue: een grote kubus op het Neude in Utrecht vormt een livepodium voor iedereen die zijn of haar verhaal kwijt wil.

2 TV Lab II

De advocatenclub

Ned.3, 20.30-21.05u.

Vier jonge ambitieuze advocaten met een groot sociaal hart helpen mensen die eigenlijk geen advocaat kunnen betalen.

3 TV Lab III

Ja ik wil... Rutte

Ned.3, 21.05-22.00u.

BNN gaat op zoek naar de ideale partner voor beoogd premier Mark Rutte. Want Barack Obama heeft zijn Michelle, Nicolas Sarkozy doet het met Carla Bruni, maar Rutte heeft nog niemand. Het volk beslist, maar laat de ware liefde zich democratisch bepalen? En lukt het Sophie Hilbrand om een blind date te ensceneren?

4 TV Lab IV

MaDiWoDoVrijdagShow

Ned.3, 22.00-22.50u.

Avondshow met Paul de Leeuw. Hij wordt bijgestaan door de ene dag Filemon Wesselink en de andere dag Erben Wennemars, die door middel van Twitter met de kijkers communiceren. Via madiwodo.nl kan de kijker aangeven welk nieuws voor hem of haar belangrijk is. Aan het eind van elke uitzending is er een topvijf van de betreffende nieuwsitems te zien.

5 TV Lab V

Lipdub

Ned.3, 23.25-00.00u.

Lipdub is een fenomeen op internet waarbij een bestaand nummer wordt geplaybackt en in één take met een groep mensen wordt opgenomen, zodat een nieuwe videoclip ontstaat. De Lipdub van vanavond wordt speciaal voor Jaleesa (18) opgenomen die, nadat zij van kanker leek te zijn genezen, opnieuw met de ziekte wordt geconfronteerd. Haar familie en vrienden maken een filmpje voor haar. We zien verkleedpartijen, stunts, overwonnen angsten en bloopers.