film zaterdag

Oklahoma! (1955) Pers: Shirley Jones, Gordon Macrae Dir: Fred Zinnemann Ref: OKL001AX Photo Credit: [ Magna /20th Century Fox / The Kobal Collection ] Editorial use only related to cinema, television and personalities. Not for cover use, advertising or fictional works without specific prior agreement
Oklahoma! (1955) Pers: Shirley Jones, Gordon Macrae Dir: Fred Zinnemann Ref: OKL001AX Photo Credit: [ Magna /20th Century Fox / The Kobal Collection ] Editorial use only related to cinema, television and personalities. Not for cover use, advertising or fictional works without specific prior agreement The Picture Desk

Hoe overleef ik... mezelf? (Nicole van Kilsdonk, 2008, Nederland). Nogal kleurloze film over pubermeisje dat met moeder en dier nieuwe vriend moet aarden in een nieuwe omgeving. Ned.3, 19.00-20.39u.

The Devil’s Own (Alan J. Pakula, 1997, VS). Adequate politieke thriller, waarin IRA-man Brad Pitt anoniem onderduikt bij eerzame politieman Harrison Ford.RTL7, 20.00-22.10u.

Norteado / Northless (Rigoberto Pérezcano, 2009, Spanje/Mexico). Fijnzinnig speelfilmdebuut van documentairemaker over man die meerdere vergeefse pogingen onderneemt om illegaal Amerika binnen te komen. Ondanks het schrijnende gegeven toch bijna een feelgoodmovie.Ned.2, 0.05-1.40u.