Drijvend zwembad geopend in A'dam

Amsterdam, 28 aug. In Amsterdam is gisteren een drijvend zwembad geopend in de Amstel. Initiatiefnemer Waternet, een bedrijf dat zich onder meer bezighoudt met de watervoorziening, wil met het bad aandacht vragen voor schoon oppervlaktewater. Foto Maurice Boyer Amsterdam 27-8-2010 Zwembad in de buitenlucht aan de Amstel Iniatiefnemer Waternet wil met het bad aandacht vragen voor schoon oppervlaktewater. De ambitie van het bedrijf is dat mensen uiteindelijk in een schone Amstel kunnen zwemmen Foto NRC H'Blad Maurice Boyer
Amsterdam, 28 aug. In Amsterdam is gisteren een drijvend zwembad geopend in de Amstel. Initiatiefnemer Waternet, een bedrijf dat zich onder meer bezighoudt met de watervoorziening, wil met het bad aandacht vragen voor schoon oppervlaktewater. Foto Maurice Boyer Amsterdam 27-8-2010 Zwembad in de buitenlucht aan de Amstel Iniatiefnemer Waternet wil met het bad aandacht vragen voor schoon oppervlaktewater. De ambitie van het bedrijf is dat mensen uiteindelijk in een schone Amstel kunnen zwemmen Foto NRC H'Blad Maurice Boyer