En hier vijf jaar niets van weten

Berlijn. Het gebeurde tijdens Oud en Nieuw 2004. Of, nou ja, het zou ook 2005 kunnen zijn. De Poolse man die naar een Duits ziekenhuis ging omdat hij een cyste op zijn hoofd wilde laten verwijderen, bleek al jaren met een kogel van 5,6 milimeter in zijn hoofd rond te lopen. Pas toen de artsen hem gisteren de kogel lieten zien, herinnerde de Pool zich weer dat hij inderdaad een soort van klap op zijn hoofd had gevoeld tijdens die bewuste jaarwisseling. Hij was het vergeten, omdat hij "nogal dronken" was geweest. Foto Reuters An X-ray released by German police August 24, 2010, shows a bullet lodged in the back of the head of a man. A Polish man living in Germany went about his business for about five years without noticing he had been shot in the head because he was drunk when it happened. Police in the western city of Bochum said on Tuesday doctors found a .22 calibre bullet in the back of his head after the 35-year-old went to have what he thought was a cyst removed. Presented with the 5.6 mm projectile, the man recalled he had received a blow to the head around midnight at a New Year's party "in 2004 or 2005", but had forgotten about it because he had been "very drunk", a spokesman for local police said. REUTERS/Bochum Police/handout (GERMANY - Tags: SOCIETY HEALTH) FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS Reuters