Film van de dag

Danny Glover probeert Mel Gibson aan boord te houden in Lethal Weapon 4. Lethal weapon 4 Year:1998 Director: Richard Donner Danny Glover Mel Gibson PHOTOS12

Lethal Weapon 4. In de vierde aflevering van de filmreeks met Mel Gibson en Danny Glover als rechercheurs annex maatjes draait het om het oprollen van een Chinese bende. Deze wordt geleid door Jet Li, de martial arts-ster die hier zijn Amerikaanse debuut maakte. Naast aardige actie biedt de film ook de nodige introspectie, die dan vooral draait om de vraag of de door trauma’s geplaagde Gibson de vrouw die hij in deel 3 het hof maakte ten huwelijk gaat vragen. Glover heeft zo zijn eigen zorgen: z’n dochter is zwanger, maar wil niet zeggen van wie. (Richard Donner, 1998, VS),Veronica, 20.30-23.00u.

André Waardenburg

    • André Waardenburg