op Lowlands

Hoe maak je de beste foto van je favoriete band? Hoe bedenk je een strip? Hoe geef je een krant vorm? Hoe zorg je dat je tweet het vaakst wordt geretweet? nrc.next gaat dit weekend ook naar Lowlands. In club next, te vinden op het mediacompound (naast de India-tent), kun je ontspannen met een krantje en iedere dag workshops van redacteuren volgen.

Beeldredacteur Sterre Sprengers geeft een workshop fotograferen, tekenaar Jean-Marc van Tol leert je een Fokke & Sukke tekenen, chef vormgeving Jan Paul van der Wijk vertelt hoe je een cover van nrc.next maakt en met blogger Ernst-Jan Pfauth bedenk je de beste Lowlands-tweets. En op vrijdag- en zaterdagavond vertelt columnist Renske de Greef een verhaaltje voor het slapengaan.

Het volledige programma:

Vrijdag:

22:30 – Renske de Greef

Zaterdag:

14:00 – Jean-Marc van Tol

15:00 – Jan Paul van der Wijk

16:00 – Sterre Sprengers

17:00 – Ernst-Jan Pfauth

22:30 – Renske de Greef

Zondag:

14:00 – Jean-Marc van Tol

15:00 – Jan Paul van der Wijk

16:00 – Sterre Sprengers

17:00 – Ernst-Jan Pfauth

Wie niet naar Lowlands gaat, kan op het blog alles lezen over de mooiste momenten en beste optredens.

Volg het nieuws op nrcnext.nl/ lowlands