Opinie

Lesje Lowlands

Dat speciale unieke festivalgevoel borrelt op. Editie 1997 mijn eerste, dit jaar mijn achtste: Lowlands! Ik denk aan indrukwekkende optredens, geur, gras, dansen met mijn lief én mijn meest memorabele leermoment. Ontsnapt aan de dagelijkse sleur geniet ik van een dag feesten op Lowlands met iets te veel drank. Na dat genieten kruip ik in

Dat speciale unieke festivalgevoel borrelt op. Editie 1997 mijn eerste, dit jaar mijn achtste: Lowlands!

Ik denk aan indrukwekkende optredens, geur, gras, dansen met mijn lief én mijn meest memorabele leermoment. Ontsnapt aan de dagelijkse sleur geniet ik van een dag feesten op Lowlands met iets te veel drank.

Na dat genieten kruip ik in mijn tentje. ’s Nachts word ik wakker met een vervelend gevoel. In paniek zoek ik de rits. Het duurt even, maar uit-ein-de-lijk vind ik de opening.

Met een grote ruk rits ik de voortent open en vol overgave ontdoe ik mij van het teveel aan drank.

Eén essentieel ding vergat ik: het vliegennet zat nog dicht.

Patricia van der Put