Komkommernieuws

Recordaantal boeren zoekt vrouw

AMSTERDAM. Blijkbaar zijn er in Nederland nog heel wat vrijgezelle boeren. De eerste selectieronde van het populaire KRO-programma Boer zoekt vrouw heeft een recordaantal aanmeldingen binnen gekregen. Waren er in voorgaande jaren rond de 100 boeren die graag mee wilden doen aan het programma, dit jaar waren het er maar liefst 355. De vijf geselecteerde boeren zullen zich op 5 september voorstellen. (Telegraaf)

Tijgers krijgen naam van Giovanni

Rotterdam. Giovanni van Bronckhorst heeft de twee zeldzame Sumatraanse tijgerwelpjes uit Diergaarde Blijdorp zijn naam gegeven. De twee tijgertjes gaan nu door het leven als Gio en Vanni.

Man stopt sperma in fles van collega

FULLERTON. Een 31-jarige man is aangehouden omdat hij tot twee keer toe sperma in het waterflesje van een vrouwelijke collega zou hebben gestopt. De Amerikaan zette afgelopen januari voor het eerst een met sperma en water gevulde flacon op het bureau van de vrouw. Ze nam er een slokje van, vond het vies smaken en gooide het weg. De vrouw stuurde het tweede verdacht smakend flesje mineraalwaternaar het bedrijfslaboratorium, waar werd ontdekt dat er sperma in zat. Het bedrijf kwam via DNA-onderzoek uit bij de verdachte. De man kan worden veroordeeld tot drie jaar cel. De rechtszaak begint in september. (AD.nl)