Overige films

Chocolat (Lasse Hallström, 2000, Engeland/VS). Behaagzieke, pseudo-Europees-kunstzinnige fabel speelt in een Frans bergdorpje in de late jaren vijftig. Juliette Binoche ontregelt er als alleenstaande moeder de boel door een chocolaterie te openen. Ook met Judi Dench, Alfred Molina, Lena Olin, Johnny Depp.Net5, 20.30-23.05u.

She’s the Man (Andy Fickman, 2006, VS). Door Shakespeare’s Twelfth Night geïnspireerde high-schoolkomedie. Amanda Bynes vermomt zich als haar tweelingbroer om mee te kunnen doen aan het voetbalteam van zijn kostschool. Ook met Vinnie Jones.RTL5, 20.30-22.30u.

Head Above Water (Jim Wilson, 1996, VS). Zwarte thrillercomedy. Vakantie van rechter Harvey Keitel en zijn veel jongere vrouw Cameron Diaz op zonnig eilandje wordt versjteerd door het lijk van een jeugdvriendje (Billy Zane) dat zij op een ochtend naast haar in bed aantreft. De dode moet stiekem verdwijnen. RTL8, 20.30-22.15u.

Norbit (Brian Robbins, 2007, VS). In ordinaire komedie mag Eddie Murphy zich weer eens vaak verkleden. Hij speelt zowel het sullige titelpersonage als zijn vette schreeuwlelijk van een echtgenote en zijn Chinese stiefvader. Ook met de gangsta broers en pimps Pope Sweet Jesus en Lord Have Mercy. SBS6, 20.30-22.40u.