Een heel diep decolleté

Wie: Pédro-Ali Sauka (24), danser, professioneel karateka, model

Wat: extreem diep decolleté

Waar: Rotterdam, Beursplein

Hoe duur: „Niet duur, alles is van H&M en Zara.”

„Ik ben van oorsprong Braziliaans, maar ik woon in Parijs, vlakbij Disneyland. Nu ben ik op bezoek bij een vriendin in Rotterdam. Mijn motto is: dress beautiful and cheap. Alles wat ik aan heb, komt van de H&M en Zara. De blazer, het vestje en de schoenen zijn van H&M, de broek van Zara en de tas van WE. De ketting heb ik op het Waterlooplein in Amsterdam gekocht.

„Mijn hele familie houdt ervan zich mooi te kleden, inclusief mijn moeder. Zij houdt ook van kleur, net als ik. In Frankrijk word ik vaak nagekeken. Daar vinden ze mijn stijl niet zo leuk, ze denken dat ik gay ben. Dat is niet zo, maar mensen maken er wel opmerkingen over. In Nederland is dat niet het geval.

„Inspiratie doe ik op dankzij modeontwerpers. Ik ben model en loop catwalkshows op Fashion Week, waaronder voor Jean Paul Gaultier. Inmiddels kopiëren sommige vrienden mijn stijl, en blijk ik zelf een inspiratiebron.”

    • Marleen Luijt
    • Laura van der Wal