Dit is een artikel uit het NRC-archief
Bekijk hele krant

Cultuur

op nrcnext.nl

Schoen naar Zardari

Sinds George W. Bush weten we dat er iets goed mis is als een moslim met schoenen gooit. Afgelopen zondag was het weer raak. Een oude man gooide zijn schoenen naar de Pakistaanse president Zardari, die een toespraak hield in de Britse stad Birmingham. Pakistaanse media zijn woedend en hun kritiek op Zardari is ongekend vanwege zijn bezoek aan Europa terwijl Pakistan in grote nood is.

Single? Doe een fotocursus

Gebruik je nog steeds je cameratelefoon als je een profielfoto wilt schieten? Niet doen! Je wordt aantrekkelijker gevonden als je een moeilijke camera met een verwisselbare lens gebruikt. Dat blijkt uit een onderzoek dat datingservice OkCupid hield.

Liefst 100 minuten voorpret

Het is ondertussen traditie: de megamix die dj Sandeman maakt in de aanloop naar Lowlands. En hij is er weer.

Beluister de mix op nrcnext.nl/lowlands