Overige films

A Lot Like Love (Nigel Cole, 2005, VS). Karakterloze komedie van de simpelste soort: Ashton Kutcher en Amanda Peet zijn voor elkaar geschapen, maar doen er erg lang over om dat te ontdekken. Net5, 20.30-22.45u.

Unfaithful (Adrian Lyne, 2002, VS). Diane Lane is al elf jaar getrouwd met Richard Gere, maar kan toch de verleiding niet weerstaan om een affaire te beginnen met een knappe, jonge Fransman (Olivier Martinez). Het mooist is haar terugreis in de trein, wanneer haar gezicht een scala aan emoties laat zien: haar opwinding, schaamte, plezier en gevoel van bevrijding.RTL8, 20.30-22.50u.

Fools Rush In (Andy Tennant, 1997, VS). Romantische komedie met scherpe randjes. Onenightstand van Newyorks baasje Matthew Perry en de geheel andersgeaarde Mexicaanse fotografe Salma Hayek resulteert in een zwangerschap. RTL5, 22.40-0.45u.

The Day of the Jackal (Fred Zinnemann, 1973, Engeland). Spannende en goedverzorgde thriller van vakman Zinnemann naar bestseller van Frederick Forsyth. Door Franse generaals ingehuurde Edward Fox prepareert zorgvuldig moord op Charles de Gaulle. Britse en Franse politie proberen dat te verijdelen. Ook met Michael Lonsdale, Eric Porter. RTL7, 0.15-2.44u.