Nieuwe schooljaar begint bijna

Correcties & aanvullingen Het fotobijschrift Nieuwe schooljaar begint bijna (11 augustus, pagina 3) noemt een verkeerd begin van het schooljaar. De basisscholen beginnen in het noorden op 23 augustus, in het midden op 16 augustus en in het zuiden op 6 september. Het voortgezet onderwijs begint in het noorden op 30 augustus, in het midden op 23 augustus en in het zuiden op 6 september. Elburg, 11 aug. Op vmbo-school Oostenlicht in Elburg worden de lesboeken klaargelegd voor het nieuwe schooljaar. De vestiging van het Nuborgh College begint met de lessen op 23 augustus. Volgende week kunnen 800 leerlingen hun lesboeken ophalen. Die zijn net als vorig jaar gratis, waardoor de ouders jaarlijks honderden euro's besparen, becijferde het ministerie van OCW. De regeling is omstreden en kampte met kinderziektes. Veel oppositiepartijen en onderwijsorganisaties waren tegen. Aanstaande maandag beginnen in het midden en zuiden de basisscholen, het noorden begint op 23 augustus. Foto WFA WFA04T:VOORBEREIDING NIEUWE SCHOOLJAAR:ELBURG;11AUG2010-Op het Oostenlicht in Elburg zijn ze alweer druk bezig met het nieuwe schooljaar. Voor ruim 800 kinderen moeten de schoolboeken uitgezocht worden.WFA/adg/str.Arjan de Graaf WFA ARJAN DE GRAAF

Rectificaties / gerectificeerd

Correcties & aanvullingen

Het fotobijschrift Nieuwe schooljaar begint bijna (11 augustus, pagina 3) noemt een verkeerd begin van het schooljaar. De basisscholen beginnen in het noorden op 23 augustus, in het midden op 16 augustus en in het zuiden op 6 september. Het voortgezet onderwijs begint in het noorden op 30 augustus, in het midden op 23 augustus en in het zuiden op 6 september.