Grote koptelefoon

Wie:Kim Huysman, 27 jaar, was manager operations bij een klein bedrijf, maar heeft zojuist ontslag genomen. „Na 3,5 jaar is het tijd voor iets nieuws.”

Wat:

Grote koptelefoon, uitgevoerd in rood met witte stippen.

Waar:Bij de viskraam op de Albert Cuypmarkt. „Vanavond komt een vriendin eten, dus ik heb een lekker visje gehaald.”

Hoe duur:

Vijftien euro bij de HEMA.

„Kleine oordopjes passen niet in mijn oren. Als ik dan toch een grote koptelefoon draag, dan maar een opvallende. Drie maanden geleden zag ik deze koptelefoon liggen in de winkel en ik dacht: die moet ik hebben! Iedereen in m’n omgeving vindt het een gaaf ding, maar ze zeggen: ‘Dat draag ik toch niet.’

„Ik vind dat ik hiermee een statement maak. Ik sluit me duidelijk af en ben in mijn eigen wereld met mijn muziek als ik deze koptelefoon draag. Tegelijk: dit ben ik, hier voel ik me comfortabel bij. Op dit moment luister ik naar Beyoncé.”

    • Juliette Vasterman
    • Laura van der Wal