4 redenen om tv te kijken

1 repo

3Doc: Alles wat we wilden

Ned. 3, 20.30-21.25 u.

Een documentaire van Sarah Mathilde Domogala over ambitieuze twintigers en de tol die ze achter de schermen betalen voor een schijnbaar perfect en succesvol leven. Gaandeweg wordt zichtbaar wat het van hen vergt om alle ballen in de lucht te houden. Wat eisen ze van zichzelf? Hoe komen ze aan die norm? En willen ze eigenlijk gewoon niet veel te veel?

2 film

A lot like love

NET 5, 20.30-22.45 u.

Ashton Kutcher – bekend door de tv-serie That 70’s Show en presentator van het succesvolle MTV-programma Punk’d – speelt een suffie die steeds maar weer de intrigerende Emily tegen het lijf loopt. Met Amanda Peet. (Nigel Cole, 2005)

3 repo

Beauty parlor in Rio

Canvas, 23.00-23.55 u.

Documentaire over schoonheid, dromen en vriendschap in Rio de Janeiro, waar vrouwen uren in de rij staan voor een consult met plastische chirurg professor Ivo Pitanguy.

4 film

the day of the Jackal

RTL 7, 00.15-02.30 u.

Spannende thriller van vakman Fred Zinnemann naar de bestseller van Frederick Forsythe. De door Franse generaals ingehuurde moordenaar Jackal prepareert in 1963 een aanslag op Charles de Gaulle. De Britse en Franse politie proberen de aanslag te verijdelen. Boek en film zijn geïnspireerd op waargebeurde pogingen De Gaulle te vermoorden. De legertop van het Franse vreemdelingenlegioen was daar niet blij mee. Met Edward Fox. (Fred Zinnemann, 1973)