van Gerbrand Bakker tot Thomése

Deze week is het gehele programma van Manuscripta bekendgemaakt, de opening van het boekenseizoen in het eerste weekeinde van september. Op 4, 5 en 6 september presenteren ruim honderd uitgeverijen hun uitgeefplannen voor het najaar, verspreid over het gehele terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam. Ook worden op Manuscripta de nominaties voor de NS Publieksprijs bekendgemaakt, de persbijeenkomst Kinderboekenweek gehouden en sinds vorig jaar de Selexyz debuutprijs uitgereikt. Tientallen bekende Nederlandse en internationale schrijvers zijn erbij: van Adriaan van Dis, Arthur Japin en Gerbrand Bakker tot Karin Slaughter, Lulu Wang, P.F. Thomése, en Kees van Kooten. Je kunt op zaterdagavond en zondag overdag een bezoek brengen aan de boekenmanifestatie, de maandag is alleen bestemd voor media en vertegenwoordigers uit het boekenvak.

Meer namen en het gehele programma zijn te vinden op www.manuscripta.nl