op nrcnext.nl

Social network gone wrong

Is-ie nou echt, of niet? Het is een discussie die perfect bijdraagt aan de buzz die rond sommige films hangt, zoals in 1999 bij The Blair Witch Project, toen iedereen zich afvroeg of de jonge filmmakers nou écht op eigen houtje het bos in waren gegaan of dat er gewoon een regisseur met een klapbord achteraan liep. Nu hangt die buzz rond de film Catfish die vanaf de herfst in de bioscopen draait. Is het écht een homemovie zoals de makers doen vermoeden? Spannend is hij in ieder geval wel.

Het is weer trailer-tijd

We hebben alle gave trailers weer op een rijtje gezet. Bekijk op de rustige vrijdagmiddag op je gemak de trailers van onder andere Salt, The Sorcerers Apprentice, Copie Conforme, Five Minutes of Heaven en Persécution.

Interview Sleepy Sun

En op het Lowlands-blog een kort interview met de zanger van de psychedelische rockband Sleepy Sun. Want er komen zo veel artiesten dat ze niet allemaal in de Lowlands-krant pasten.

Even gooien en hij staat

Superhandig is hij: de werptent. Geen gehannes met tentstokken maar een opgezette tent dankzij één soepele polsbeweging. Dat opzetten is gemakkelijk, vandaar ook dat de Lowlands-campings er jaarlijks vol mee staan. Het opvouwen is daarentegen een hele uitdaging. Maar op gunstensite SOSR biedt ene Yerma uitkomst.

Meer Lowlands-nieuws op nrcnext.nl/lowlands