Correcties & aanvullingen

Daniel Ropers

In het profiel van Daniel Ropers (26 juli, pagina 2) wordt een incident beschreven dat zich in 1986 op zijn middelbare school voordeed. Ropers deed zijn vwo-examen op het Canisius College te Nijmegen, maar het incident voltrok zich op een andere school in Nijmegen, waar Ropers tot 1988 op zat.

Mozart

In de serie Zo Broer Zo Zus stond in de aflevering over het zusje van Mozart (2 augustus, pagina 16) dat zij Salzburg verruilde voor St. Gilgen in Zwitserland. St. Gilgen ligt echter in Oostenrijk, bij Salzburg.

Haider

In het artikel Haider gebruikte het systeem dat hij verfoeide (3 augustus, pagina 4) staat dat Jörg Haider in een Porsche reed toen hij in 2008 verongelukte. Het was een Volkswagen Phaeton.

Voetbal

In het artikel Dertien clubs onder curatele bij voetbalbond (4 augustus, pagina 1) staat dat de totale omzet van de eredivisie in het seizoen 2008-2009 bijna 4,3 miljard euro bedroeg. Dat is bijna 430 miljoen euro.