Overige films

Something To Talk about (Lasse Hallström, 1995, VS). Halfbakken, pseudo-feministische tragikomedie, gemaakt door ogenschijnlijk dreamteam: Julia Roberts, Gena Rowlands, Robert Duvall, scenarist Callie Khouri (Thelma and Louise), regisseur Hallström (What’s Eating Gilbert Grape) en cameraman Sven Nykvist. Over de plotselinge huwelijksproblemen van een dochter en haar moeder. Net5, 20.30-22.45u.

Broken Arrow (John Woo, 1996, VS). Johan Travolta is de antiheld en publiekstrekker van een aaneenschakeling van actiescènes. Verbitterde majoor wil met gestolen kernbom het Amerikaanse leger te slim af zijn. Christian Slater probeert er een stokje voor te steken. Scenarist Graham Yost voorzag eerder Speed van zoveel onwaarschijnlijkheden. RTL7, 20.30-22.35u.

Imagine Me & You (Ol Parker, 2005, Engeland). Romantische komedie van debutant Parker vervangt het traditionele sprookjesplaatje van het heteroseksuele stelletje via een prettige no-nonsenseaanpak door de lesbische liefde. En dat is heel wat voor het land van de seksuele besmuiktheid. Een bont boeket van grapjes en invallen en de befaamde Engelse wisecracks waarin de geest van Oscar Wildes sociale komedies doorklinkt. Met Piper Perabo, Lena Headey. RTL8, 20.30-22.20u.