Overige films

Hostage (Florent Emilio Siri, 2005, VS). Bruce Willis als een politieonderhandelaar in een doorsneeïge actiefilm. Drie jongens gijzelen een gezin. Willis moet slachtoffers en daders tot kalmte manen. RTL5, 22.30-0.35u.

Total Recall (Paul Verhoeven, 1990, VS). Tweede Amerikaanse succesfilm van de vrolijk nihilistische regisseur van Basic Instinct: een majestueus gewelddadige, op een uitgewoond Mars gesitueerde action fantasy over de identiteitscrisis van een met geïmplanteerde herinneringen kampende Arnold Schwarzenegger. Ook met Sharon Stone. Veronica, 22.50-1.05u.

An Unfinished Life (Lasse Hallström, 2005, VS/Duitsland). Edelkitsch. Robert Redford op afgelegen boerderij in Wyoming rouwt nog immer om de dood van zijn zoon en houdt diens weduwe (Jennifer Lopez) daarvoor verantwoordelijk. Ook met Morgan Freeman. BBC1, 0.05-1.45u.

The Shooting Party (Alan Bridges, 1985, Engeland). Verfilming van roman van Isabel Colegate, gesitueerd in het Engeland van oktober 1913. Maskerade van omgangsvormen vermag ontbindingsverschijnselen van de upper class niet verhullen. Met James Mason, Edward Fox, John Gielgud, Dorothy Tutin, Gordon Jackson en Cheryl Campbell. Morgen, BBC2, 12.35-14.05u.