op nrcnext.nl

Lowlands-blog van start

Nog achttien nachtjes slapen en dan begint de zeventiende editie van A Campingflight to Lowlands Paradise. Next-redacteur Anke Meijer blogt dagelijks tot en met het festival over alle Lowlands-weetjes. Plus tips hoe je nog een kaartje kunt bemachtigen.

Horrorfilm met je vrienden

Er is weer een nieuwe viral op internet. De trailer van de film Friends Lost in Val Sinestra is zogenaamd door jou geregisseerd en jouw Facebook-vrienden spelen mee. Je kunt zelf een sterrencast samenstellen uit je vriendenlijst. Bijzonder knap staaltje film.

Niet bekomen van Wikileaks

De wereld is nog niet bekomen van het lekken van geheime documenten door de klokkenluiderssite WikiLeaks. Vorige week publiceerde de site duizenden pagina’s militaire verslagen en inlichtingenrapporten over Afghanistan. De gevolgen zijn pijnlijk.