Komkommernieuws

Studente valt door dak tijdens het vrijen

ABERDEEN. Een studente is naakt door een dak in het centrum van het Schotse Aberdeen gezakt tijdens een wilde vrijpartij met haar geheime minnaar. De situatie werd nog gênanter toen politie en brandweer het stadscentrum moesten afzetten om het beschaamde stel te redden. Het stel, Alex en haar geheime, reeds verloofde minnaar, klom op het dak van een gebouw van 9 meter in Aberdeen en nam ook foto’s van de wilde stoeipartij. De pret werd verstoord toen de 19-jarige Alex door het oude dak viel en in een verlaten winkel terechtkwam. (AD)

‘Eeuweling’ is trots op zijn nieuwe auto

Geldrop. De heer Jos Janssen uit Geldrop is de trotse, honderdjarige bezitter van een nieuwe auto. Hij schafte een nieuwe Hyundai aan toen hij hoorde dat hij medisch was goedgekeurd en dat zijn rijbewijs weer met vijf jaar was verlengd. En aangezien Janssen afgelopen zondag honderd jaar werd, trakteerde hij zichzelf op een nieuw voertuig. „Ik rij nog bijna dagelijks naar een van de kinderen. Op jaarbasis ongeveer 7.000 kilometer”, zegt de vitale senior. „Ik vind het vreselijk als mensen bij het stoplicht blijven staan als het allang groen is. De felheid zit er altijd nog in.” (Telegraaf)

Prins Albert heeft zijn trouwdag verzet

MONACO. De 52-jarige prins Albert II van Monaco vervroegt zijn trouwdag wegens een bijeenkomst van het Internationaal Olympisch Comité. Hij zou op 8 juli trouwen met Charlene Wittstock, maar stapt nu op 2 juli met haar in het huwelijkbootje. Dat heeft het Monegaskische hof gisteren bekendgemaakt. Albert, voormalig olympisch bobsleeër, en zijn 32-jarige bruid, een Zuid-Afrikaanse zwemkampioene, wilden de ‘olympische familie’ voor hun huwelijk uitnodigen. (ANP)

Bezoek deert Morgan niet

HARDERWIJK. Orka Morgan in Dolfinarium Harderwijk reageert niet op de bezoekers die sinds vrijdag naar haar kunnen kijken. Als ze van slag was geraakt, was het meteen weer afgelopen geweest met het bezoek. Dat zei een woordvoerder van het dolfinarium gisteren. Morgan is dagelijks tussen 10.00 en 12.30 uur te aanschouwen. Het publiek loopt via een vaste route langs het bassin van het zwart-witte zeezoogdier dat op 23 juni uit de Waddenzee werd gehaald, waar het mager en ernstig verzwakt rond zwom. (ANP)

Octopus Paul krijgt een platencontract

OBERHAUSEN. Octopus Paul, wereldberoemd door zijn voorspellende gaven tijdens het WK voetbal, staat onder contract bij meerdere bedrijven. Het dier lanceert binnenkort een tribute-cd van Elvis Presley. Chris Davies is de nieuwe manager van de inktvis en volgens de Brit komen verschillende boeken over Paul uit en liggen er tegen Kerst pluche octopussen in de winkels. Maar het allerspannendste, zo zegt Davies, is wel het platencontract onder de naam ‘Paul The Octopus Sings Elvis’, met covers van de overleden artiest. Eerder werd al bekend dat er een semidocumentaire gemaakt wordt over de bijzondere inktvis: ‘The Murder Of Paul The Octopus’. (Telegraaf)