Higgins begraven in thuisstad Belfast

Belfast, 3 aug. Snookerkampioen Alex Higgins is gisteren begraven in zijn thuisstad Belfast. Higgins, wereldkampioen in 1972 en 1984, overleed op 24 juli aan de gevolgen van keelkanker. Vele collega's, onder wie Stephen Hendry, woonde de uitvaartplechtigheid bij. Onder anderen Jimmy White, een van Higgins' beste vrienden, en ex-wereldkampioen Ken Doherty droegen de kist. Foto AP Friends and family carry the coffin of former world snooker champion Alex Higgins from St Anne's Cathedral in Belfast, Northern Ireland, Monday, Aug. 2, 2010. The funeral of snooker great known as Hurricane Higgins has attracted many mourners in the area where he was considered tjhe People's Champion. (AP Photo/Peter Morrison)
Belfast, 3 aug. Snookerkampioen Alex Higgins is gisteren begraven in zijn thuisstad Belfast. Higgins, wereldkampioen in 1972 en 1984, overleed op 24 juli aan de gevolgen van keelkanker. Vele collega's, onder wie Stephen Hendry, woonde de uitvaartplechtigheid bij. Onder anderen Jimmy White, een van Higgins' beste vrienden, en ex-wereldkampioen Ken Doherty droegen de kist. Foto AP Friends and family carry the coffin of former world snooker champion Alex Higgins from St Anne's Cathedral in Belfast, Northern Ireland, Monday, Aug. 2, 2010. The funeral of snooker great known as Hurricane Higgins has attracted many mourners in the area where he was considered tjhe People's Champion. (AP Photo/Peter Morrison) AP