• Ik

Wakker

Na de eerste nacht in het hete Malaga, word ik wakker gemaakt door mijn enthousiaste zoontje van zes: „Mamma!” Ik half wakker, rek me nog es uit en vraag, genietend van het feit dat we op vakantie zijn: „Wat is er, lieverd?” Hij komt met glanzende ogen en z’n handjes heel voorzichtig bij elkaar houdend,

Na de eerste nacht in het hete Malaga, word ik wakker gemaakt door mijn enthousiaste zoontje van zes: „Mamma!”

Ik half wakker, rek me nog es uit en vraag, genietend van het feit dat we op vakantie zijn: „Wat is er, lieverd?”

Hij komt met glanzende ogen en z’n handjes heel voorzichtig bij elkaar houdend, bij me op bed zitten en zegt: „Ik heb een heel groot beest gevonden…”

Ik glimlach om zijn verzamelmanie en kijk naar zijn handen die hij voorzichtig opent, en ben dan direct klaar wakker. Hier woont-ie dus, Zaza de kakkerlak…

Saskia Koers

    • Ik