tv-tips zomerkijker

Kunstredacteur Bianca Stigter is komende week ‘zomerkijker’ en doet hiervan dagelijks verslag op de radio- en tv-pagina’s van NRC Handelsblad. Enige tips voor komende week.

1 Knevel & Van den Brink: dag. 23u, Ned1 Vanaf maandag weer elke avond actualiteiten bij een glas wijn en een schaaltje borrelnootjes met Knevel en Van den Brink. Ze zijn voor een maandje terug met hun lateavondpraatprogramma, tussen elf en twaalf uur ’s avonds. Vanaf 6 september zijn ze weer weg, dan mag Pauw & Witteman er op.

2Holland Sportzomer: ma 20.30u, Ned3 Uit het archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong zijn deze zomer gave documentaires te zien die presentator Wilfried de Jong in de afgelopen 12,5 jaar maakte. Deze week Pijn van de kou met wielrenners Erik Breukink en Johan van der Velde die in 1988 in de Ronde van Italië een strijd tegen sneeuw, wind en vrieskou voerden.

3Dennis & Valerio vs de rest: vrij 20.25u, Ned3

Aardig programma waarin BNN-jongens Dennis Storm en Valerio Zeno elke week tegen een ander duo strijden. Vrijdag met Rembo & Rembo! Die lui die vroeger een extreem melig programma op de VPRO-zondagochtend hadden. Dat wordt lachen!

Hier hoeven we niet ook nog eens In Therapie (ma t/m vr, 22.40u, Ned2) aan te kondigen, want dat heeft al veel free publicity gehad. Wel nog gauw drie aardige films deze week: Ocean’s Eleven (ma 20.30u, SBS 6), Philadelphia (di 20.30u, RTL8) en Hitchcocks The Birds (wo 0.05u, RTL7)